Normalleşme için tedbir şart!

Normalleşme için tedbir şart!
 Sağlık Bakanlığı’nın her hafta açıkladığı iller bazındaki vaka sayılarında Eskişehir bu hafta artış gösterdi. 1 Mart’ta uygulamaya girecek olan, illere göre normalleşme uygulaması için tedbirlere daha fazla uyulması...

 


Sağlık Bakanlığı’nın her hafta açıkladığı iller bazındaki vaka sayılarında Eskişehir bu hafta artış gösterdi. 1 Mart’ta uygulamaya girecek olan, illere göre normalleşme uygulaması için tedbirlere daha fazla uyulması şart hale geliyor. Şehirdeki vaka sayıları arttıkça, normalleşme sürecide uzayacak.


Sağlık Bakanlığı’nın Türkiye geneli haftalık vaka sayısı tablosuna göre geçtiğimiz hafta Eskişehir’de her 100 bin kişiden 30,99’u pozitifti. Bu hafta yayınlanan tabloda oranda artış olması gözlerden kaçmadı. 15-21 Şubat haftasına ait olan tabloya göre Eskişehir’de yaşayan her 100 bin kişiden 35,55’inin pozitif olması tedirginliğe neden oldu. Mart ayında kısıtlamalarda azalma beklenirken, Eskişehir’de vaka sayısındaki artış akıllarda soru işareti bıraktı.


NORMALLEŞME İÇİN DAHA ÇOK TEDBİR


Öte yandan önümüzdeki günlerde vaka sayılarına bakılarak hayata geçirilecek olan normalleşme için de daha tedbirlere daha fazla uyulması gerekiyor. Vaka sayıları şehirlerde ne kadar çok olursa, normalleşme kararları da o kadar uzayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.