Odunpazarında sakin toplantı

Odunpazarında sakin toplantı
Odunpazarı Belediye Meclisi Mart ayı ilk toplantısı gerçekleşti. Kazım Kurt başkanlığında yapılan meclis oturumunda 10 konu gündeme geldi.Odunpazarı Belediyesi Nikah salonunda yapılan meclis oturumunda 10 konu gündeme geldi.Mecliste...



Odunpazarı Belediye Meclisi Mart ayı ilk toplantısı gerçekleşti. Kazım Kurt başkanlığında yapılan meclis oturumunda 10 konu gündeme geldi.

Odunpazarı Belediyesi Nikah salonunda yapılan meclis oturumunda 10 konu gündeme geldi.

Mecliste belediyeye vergi borcu bulunan muhtelif mükelleflerin vergi borçlarından dolayı haciz konulan taşınmaz mallarının değer tespiti için satış komisyonuna üye seçimi yapıldı. Komisyona Halil Bilici seçildi. Diğer 9 madde ilgili komisyonlara havale edildi.

Gündem dışı söz alan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, geçen meclis toplantısında AK Partililerin salonu terk etmesini değerlendirdi. Gündem dışı açıklamalarda herkesin istediğini konuşabileceğini vurgulayan Kazım Kurt, “Arkadaşlar rahatsız oldular. Ve gittiler. Bu doğru değildi” dedi.

AK Partili Murat Özcan, salonu terk etmenin bir zorunluluk olduğunu ve demokratik haklarını kullandıklarını belirtti.

Özcan, bu yöntemi kullanmamak için ellerinden geleni yaptıklarını ifade ederek, “Görüşlerini başka platformda dile getirme şansı bulamıyor olabilirler. Biz gündem dışı konuşmalardan rahatsız değiliz. Bir daha böyle hadiselerin olmaması için iki tarafın elinden geleni yapmasını rica ediyorum” şeklinde konuştu.

Öte yandan Odunpazari belediyesi afet ve acil durumlara müdahale edebilmek için arama ve kurtarma ekibi kuruyor.

Destek hizmetleri müdürlüğü sivil toplumu birimi tarafından kuruluşu yapılacak olan Odunpazarı Belediyesi Arama Kurtarma ekibi kuruluşunda görev, çalışma, usul ve esaslarına dair yönetmelik taslağı ile ilgili Başkan Kazım Kurt’a ikinci toplantıda yetki verilecek.

Toplantıda afet ve acil durumlara müdahalenin pandemi de daha da önem kazandığı vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.