Şoför ifade değiştirdi

Şoför ifade değiştirdi
Maktul yakınları ve kazadan yaralı olarak kurtulan fabrika işçilerininde hazır bulunduğu duruşmada kazaya neden olduğu iddia edilen servis otobüsü şöförü Mehmet İ., savcılıkta verdiği ifadesinin geçerli olmadığını söyledi.Eskişehir...

Maktul yakınları ve kazadan yaralı olarak kurtulan fabrika işçilerininde hazır bulunduğu duruşmada kazaya neden olduğu iddia edilen servis otobüsü şöförü Mehmet İ., savcılıkta verdiği ifadesinin geçerli olmadığını söyledi.


Eskişehir 3. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen durusmaya tutuklu sanık sürücü Mehmet İ., korona virüs salgını tedbirleri nedeniyle Ses ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığı ile katıldı. Maktul yakınları ve kazadan yaralı olarak kurtulan fabrika işçilerininde hazır bulunduğu duruşmada kazaya neden olduğu iddia edilen servis otobüsü şöförü Mehmet İ., savcılıkta verdiği ifadesinin geçerli olmadığını söyledi. Geçtigimiz yıl Ağustos ayında çevre yolu otogar yakınlarında Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bir fabrikaya işçi götüren otobüsün yoldan çıkarak devrilmesiyle sonuçlanan trafik kazasında Hüseyin Bayramoğlu ile Zuhal Boz isimli işçiler hayatını kaybetmişti. 2 kişinin ölümü 11 işçinin de yaralandığı kazanın ardından tutuklanan araç sürücüsü Mehmet İ., mahkemede otobüsün arızalı olduğunu belirterek "Araç sıkıntılıydı. Fenni muayenesi eksikti. Belgeleride tam değildi. Daha önce verdiğim ifadelerim geçersizdir. Şimdiki ifadem doğrudur" dedi.


Duruşmaya katilann maktul yakınları ile kazadan yaralı olarak kurtulan işçilerde verdikleri ifadelerinde sanıktan şikayetçi olduklarını söyledi. Duruşma dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için mahkeme heyeti tarafından 29 Nisan tarihine ertelenirken sandığında tutukluluk halinin devamına karar verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.