Bakanlık ziyareti

Bakanlık ziyareti
AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, Günyüzü Belediye Başkanı Menderes Durgut ve Sarıcakaya Belediye Başkanı Hüseyin Çam ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat...

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, Günyüzü Belediye Başkanı Menderes Durgut ve Sarıcakaya Belediye Başkanı Hüseyin Çam ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti.


Prof. Dr. Günay ziyaret ile ilgili, “Eskişehir için Eskişehirliler için çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Projelerimizin birer birer sonuçlanmasından dolayı çok mutluyuz. Başkanlarımız ile birlikte ilçelerimizin çehresini değiştirecek, vatandaşlarımızın hayat kalitesini artıracak, belediye hizmetlerinin daha etkin yapılmasını sağlayacak projeler ortaya koyuyoruz. Sayın Bakanımız Murat Kurum’u da ziyaretimizde bu projeleri detaylı anlatma ve değerlendirme fırsatımız oldu. İnşallah yeni müjdeleri de en kısa zamanda hemşerilerimizle paylaşacağız.’’ şeklinde açıklamada bulundu.


 


 


 


 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.