"Bedelini ağır ödeyeceğiz"

“Bedelini ağır ödeyeceğiz”
Saadet Partisi Tepebaşı İlçe Eğitim Başkanı Tuncay Akyol,  Covid-19 yönetiminin tüm enerjisini ve ilgisini sürecinin en ağır hissedildiği sağlık ve ekonomiye yönlendirdiğini söyledi.Sağlık ve ekonomiden sonra Covid-19 salgınının...

Saadet Partisi Tepebaşı İlçe Eğitim Başkanı Tuncay Akyol,  Covid-19 yönetiminin tüm enerjisini ve ilgisini sürecinin en ağır hissedildiği sağlık ve ekonomiye yönlendirdiğini söyledi.


Sağlık ve ekonomiden sonra Covid-19 salgınının tahrip ettiği en önemli alanlardan birisinin eğitim olduğunu vurgulayan Akyol, “Maalesef eğitimde koskoca iki yılı kaybettik. Bu iki nesil demek. Eğitim yönetimi online dersler dışında bir çalışma yürütemiyor, öğrencilerimiz bunalmış, velilerin kafası karışık, eğitimcilerimiz de iyice yorulmuş vaziyette. Bunlar eğitim ve öğretimin asli unsurları olduğunu unutmayalım. Dolayısı ile eğitimde çok büyük bir belirsizlik var. Bu krizi, belki ekonomik krizi hissettiğimiz gibi hissetmiyor olabiliriz. Ancak emin olun çok yakın bir zaman da eğitimdeki kaybın bedelini çok ağır ödeyeceğiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.