Çevreyolu savaş alanı gibi!

Çevreyolu savaş alanı gibi!
 Çevreyolu çileden çıkarmaya devam ediyor. Can sağlığı riskinin her geçen gün azıldığı çevreyolunda yaşanan iki ayrı kaza gözleri yeniden yol sorununa çevirdi. Meydana gelen ilk kazada virajı alamayan panelvan orta refüjü...

 


Çevreyolu çileden çıkarmaya devam ediyor. Can sağlığı riskinin her geçen gün azıldığı çevreyolunda yaşanan iki ayrı kaza gözleri yeniden yol sorununa çevirdi. Meydana gelen ilk kazada virajı alamayan panelvan orta refüjü aşıp diğer şeritte takla atarken, diğer kazada ise tır, otomobiller ve servis aracı birbirine girdi. Her iki kazanın ardından çevreyolu savaş alanını andıran görüntülere büründü. Kazalarda can kaybının olmaması büyük bir şans olarak değerlendirildi.


Çevreyolu yine savaş alanlarını aratmayan kazalara sahne oldu. İlk olarak Eskişehir- Ankara çevre yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında, virajı alamayan sürücünün kullandığı panelvan araç orta refüjü atlayarak karşı şeride geçip yan yattı.


VİRAJI ALAMADI, KARŞI ŞERİDE GEÇEREK YAN YATTI

Kaza, Havacılık Müzesi yakınlarında meydana geldi. İstanbul’dan Eskişehir’e gelen Ömer D. yönetimindeki 26 TZ 038 plakalı panelvan araç, sürücünün kontrolü kaybetmesi sonucu virajı alamayarak karşı şeride geçti. Orta refüjü atlayarak karşı yola geçtikten sonra sol şeritte yan yatan panelvan aracın sürücüsü Ömer D. ve yolcu olarak bulunan eşi Bigül D. kazayı ufak sıyrıklarla atlattı. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince kontrolleri yapılan çiftin tedavisi kaza yerinde yapılırken, araçta büyük maddi hasar oluştu.
Panelvan aracın çekici kamyon ile çekilmesiyle trafik normale döndü.


TIR İLE ÇARPIŞAN OTOMOBİLİN DEVİRDİĞİ AYDINLATMA DİREĞİNE 2 ARAÇ DAHA ÇARPTI

Eskişehir’de meydana gelen ve 4 aracın karıştığı diğer trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
Eskişehir-Bursa çevreyolu, Fevziçakmak mahallesi yakınlarında meydana gelen kazada, iddialara göre Ayhan K. idaresindeki 41 R 1353 plakalı tır ile çarpışan Emre K.’nın kullandığı 10 ACF 341 plakalı otomobil, orta refüje çıkarak aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle karşı şeride devrilen aydınlatma direğine, Ankara istikametine gitmekte olan Emrah K. yönetimindeki 26 ADJ 294 plakalı otomobil ve Ahmet İrfan Ş. yönetimindeki 26 S 0846 plakalı işçi servisi çarptı.
Meydana gelen kazada 10 ACF 341 plakalı aracın sürücüsü Emre K. ile 26 S 0846 plakalı servisin şoförü Ahmet İrfan Ş. yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil ekipleri tarafından Emre K. Eskişehir Şehir Hastanesi’ne, Ahmet İrfan Ş. Yunus Emre Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yola devrilen direk ise görevliler tarafından söküldü.
Çevre yolunda trafik sıkışıklığına ve uzun kuyruklara sebep olan 4 aracın karıştığı kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.