"Umuda ilmek atalım"

“Umuda ilmek atalım”
 Saadet Partisi Eskişehir Kadın Kolları Sosyal İşler Başkanı Nurcan Güney, ülkede ihtiyaç sahibi milyonlarca minik yürek olduğunu söyledi. Zorlu kış mevsiminin, sert hava şartlarının ihtiyaç sahibi çocukların sadece bedenlerini,...

 


Saadet Partisi Eskişehir Kadın Kolları Sosyal İşler Başkanı Nurcan Güney, ülkede ihtiyaç sahibi milyonlarca minik yürek olduğunu söyledi. 


Zorlu kış mevsiminin, sert hava şartlarının ihtiyaç sahibi çocukların sadece bedenlerini, ellerini veya ayaklarını değil yüreklerini de üşüttüğünü belirten Güney,


“Biz dedik ki umuda ilmek atalım. Kış günlerinde soğuğu iliklerine kadar hisseden bir çocuğun gözlerinde parlayan ışık olalım. İmkânsızlıklardan dolayı boynu bol kalmış bir yavrunun boynuna sevgiyi dolayalım. O minik yürekleri bir nebze olsun sevindirelim” dedi.


Projelerine destek veren birçok kişinin ördükleri atkı, bere, eldiven gibi el emeklerini kendilerine ulaştırdığını kaydeden Güney, “SP Kadın Kolları olarak gerçekleştirdiğimiz projemize farklı kanallardan da destek bulabilmek için iplik firmalarına da ilettik.  Bu örülen örgüler gerek mahallelerimiz gerekse ilçelerimizde ihtiyaç sahibi çocuklarımıza dağıtılacaktır. Kampanyamıza destek olan herkese teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.