Borsa'da sezon hazırlığı

Borsa’da sezon hazırlığı
Eskişehir Ticaret Borsası (ETB) yaklaşan yeni sezon öncesi hazırlıklarına başladı. Hasat sezonunda yüzlerce çiftçinin elde ettiği mahsulünün değerlendirildiği Ticaret Borsasında gerekli çalışmaların başlatıldığı bildirildi.Konu...


Eskişehir Ticaret Borsası (ETB) yaklaşan yeni sezon öncesi hazırlıklarına başladı. Hasat sezonunda yüzlerce çiftçinin elde ettiği mahsulünün değerlendirildiği Ticaret Borsasında gerekli çalışmaların başlatıldığı bildirildi.

Konu ile ilgili bilgi veren Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu üyesi Eskişehir Ticaret Borsası Başkanı ömer Zeydan “Eskişehir ve civarındaki çiftçilerimize daha modern koşullarda hizmet sunabilmek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. çiftçimizin bilgilendirilmesi amacıyla sürekli eğitim seminerleri düzenlediğimiz borsamızdaki depolama tesislerinin sezon öncesi gerekli her türlü bakım ve onarımları yapıldı. Yapılan yenilikler sayesinde hububatını borsamıza getiren üreticimiz saatlerce beklemek zorunda kalmıyor. Geçen yıllarda olduğu gibi bu sezonda tüccarımız hububat alımlarında yüksek fiyat politikasını devam ettirecek” şeklinde konuştu. Eskişehir Ticaret Borsasının tüm birimlerinde yeni sezon öncesi gerekli çalışmaların başlatıldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.