"Belirsizlik giderilmeli"

“Belirsizlik giderilmeli”
Odunpazarı Ziraat Odası Başkanı Naci Erdemli, pancar fiyatlarının hala belli olmadığını belirsizliğin bir an önce giderilmesi gerektiğini söyledi. ‘Pancarın fiyatı şu anda belli değil’ diyen Erdemli, “Biz avanslarımızı...


Odunpazarı Ziraat Odası Başkanı Naci Erdemli, pancar fiyatlarının hala belli olmadığını belirsizliğin bir an önce giderilmesi gerektiğini söyledi.

‘Pancarın fiyatı şu anda belli değil’ diyen Erdemli, “Biz avanslarımızı iki yıl önceki fiyata göre almak zorunda kaldık. Hala bu belirsizliğini koruyor. Geçen yıl ki fiyat 2017 29 Eylül’ünde açıklandı. 2017’nin Eylül ayında açıklanan fiyat üzerine harcihamızı teslim ediyoruz. O zaman 235 kuruş olarak açıklanmıştı. 2018 yılının fiyatıymış.  Ama bu yıl 2019 yılında hasat dönemine 15- 20 gün kala bu fiyat hala belirsizliğini koruyor. Avans ne kadar alacağımız belli değil. Bu belirsizliğin bir an önce aşılması lazım. Vatandaş da ne kadar para kazanacak ne kadar teslim edecek bu belirsizliğin bir an önce giderilmesi gerekiyor” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.