ARTIK KARAR VERİN

ARTIK KARAR VERİN
 ÇIKIŞ YOLUGenel kurul kararı almaya hazırlanan Eskişehirspor’da yönetim bir türlü toplanamadı.Maddi sıkıntılar ile uğraşan Eskişehirspor’da yönetim kurulu devre arası transfer tahtasını açmak için çalışmalara başlamasına...

 


çIKIŞ YOLU


Genel kurul kararı almaya hazırlanan Eskişehirspor’da yönetim bir türlü toplanamadı.


Maddi sıkıntılar ile uğraşan Eskişehirspor’da yönetim kurulu devre arası transfer tahtasını açmak için çalışmalara başlamasına rağmen destek bulamıyor. çıkış yolu arayan Başkan Halil ünal ve arkadaşları kongreye hazırlanıyor.


özellikle iç sahadaki Hatay maçı sonrası başkan Halil ünal yaptığı açıklamalarda yönetim olarak toplanarak genel kurul kararı alacaklarını söyledi.


TOPLANIN ARTIK


Günlerdir tam kadro olarak bir araya gelemeyen yönetim kurulunun bugün ve ya yarın tesislerde bir araya gelmesi bekleniyor. Başkan Halil ünal’ın son iki gündür Eskişehir’de olmasına rağmen bazı görüşmeler yaptığı ve destek arayışında olduğu öğrenildi.


TARAFTAR DA MERAKLI BEKLEYİŞ


Eskişehirspor taraftarı da gelişmeleri merak ederken, yönetimin artık bir an önce karar vermesini bekliyor. Taraftarlar “Yönetim kurulu eğer genel kurul alacak ise bir an önce almalı. Eğer devam edecekler ise de çıkıp açıklama yapmalı ve sıkıntılı dosyaları kamuoyu ile paylaşmalı ve şehri de harekete geçirmeli.  Her geçen gün Eskişehirspor aleyhine işliyor. Bir an önce yönetim kurulu kararını vermeli” dedi.     


 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.