TAEKWONDO'DA KUŞAK SINAVİ

TAEKWONDO’DA KUŞAK SINAVİ
Gökmeydan Spor Kulübü taeekwondocuları yeni yılın ilk kuşak sınavını yaptı.Gökmeydan  Spor salonu üst katında gerçekleştirilen sınavda çeşitli yaşlarda 42 renkli 38 beyaz olmak üzere toplam 80  sporcunun katıldı.  Kuşak...

Gökmeydan Spor Kulübü taeekwondocuları yeni yılın ilk kuşak sınavını yaptı.


Gökmeydan  Spor salonu üst katında gerçekleştirilen sınavda çeşitli yaşlarda 42 renkli 38 beyaz olmak üzere toplam 80  sporcunun katıldı.  Kuşak terfi sınavına giren sporcular  sınav yerinin küçük olması sebebiyle 3 gurup halinde bir üst kuşağa sahip olabilmek için ter döktü. Gökmeydan  kulüp  genç öğrencilerinin heyecanı ve becerilerini sunma gayretleri komisyon üyelerinin takdirini kazandı.


Gokmeydanspor Kulübü  sorumlu Antrenörü Elif çatal  “Bizler Gökmeydan  Spor Kulübü olarak Bölgemizde  ciddi bir tekvando alt yapısının olduğunu   görüyor ve bunu potansiyelle birleştirip daha ileri seviyelere taşımak için çalışıyoruz. Antrenmanlarda da gördük ki minik sporcularımıza sporu oyun olarak sevdirilip,yaşları olgunlaşmaya başladıkça da daha sıkı tempolara tabi tutulacaktır. Taekwondo sporu kulübümüzün lokomotif branşıdır. İnanıyorum ki buradaki öğrencilerimizden ileride mutlaka şampiyonlar çıkacaktır” dedi.


Kulüp başkanı Hilmi Yıldırım  sınav sonrası  bütün sporcuların kuşakların tek tek bağlayarak tebrik etti. Bir sonraki kuşak sınavının Mayıs ayı içerisinde daha güzel bir organizasyon la yapmak istediklerini  bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.