KAMER'DE MİLLİ SEVİNÇ

KAMER’DE MİLLİ SEVİNÇ
Enisler Group Kamerspor Milli takıma 3 sporcu daha verdi.Türkiye Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu olan Dilara Kartal üçüncü olan ve 8. olan Zeynep Filiz Türk Milli takımı adına Turkish Open turnuvasında tatamiye çıkacak. Yine...

Enisler Group Kamerspor Milli takıma 3 sporcu daha verdi.


Türkiye Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu olan Dilara Kartal üçüncü olan ve 8. olan Zeynep Filiz Türk Milli takımı adına Turkish Open turnuvasında tatamiye çıkacak. Yine geçen yılın Türkiye Şampiyonu Zeynep Şeyma Turhan la birlikte Turkish Open turnuvasında madalya arayacaklar. 


13-17 Şubat tarihlerinde Antalya'da yapılacak olan turnuva Olimpiyatlar için puan veren kategoride yer alıyor. Dünya ülkelerinin önemli sporcularının tercih ettiği turnuva Dünya şampiyonası havasında geçiyor.


Amaçlarının başarılı sonuçlarla dönmek olduğunu belirten Enisler Group Kamerspor sportif direktörü Abdullah Turhan "öncelikle bizim her zaman yanımızda olan Enisler Group Kamerspor Onursal Başkanımız Muhammed Talha Enis beye teşekkür ediyoruz. Sporcularımızın başarılı bir şekilde döneceklerine inancımız tam. İnşallah ülkemizi ve Kulübümüzü en iyi şekilde temsil edeceğiz" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.