BU DURUŞ HERKESE ÖRNEK OLMALI

BU DURUŞ HERKESE ÖRNEK OLMALI
  Sağlıkspor ilimizi Kütahya’da, DSİ Bentspor ise Düzce’de temsil edecek. Sağlıkspor başkanı Melih Batur DSİ Bentspor kulübü Genel Kaptanı Turgay Yarar’a grupları seçme konusunda kendilerine gösterdikleri ince davranış...

 


 Sağlıkspor ilimizi Kütahya’da, DSİ Bentspor ise Düzce’de temsil edecek. Sağlıkspor başkanı Melih Batur DSİ Bentspor kulübü Genel Kaptanı Turgay Yarar’a grupları seçme konusunda kendilerine gösterdikleri ince davranış ve öncelik tanımaları ile ilgili teşekkür etti.


 


Sağlıkspor ile DSİ Bentspor kulübü arasında U19 Türkiye Şampiyonası grup eleme müsabakaları öncesinde örnek bir olay yaşandı. DSİ Bentspor kulübü yönetimi genel kaptan Turgay Yarar aracılığıyla şampiyon olan Sağlıkspor’a grup seçimi konusunda öncelik tanıdı.


Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Sağlıkspor başkanı Melih Batur “DSİ Bentspor kulübü daha önce de bu tip bir paylaşıma imza atmıştık. Kendileri şampiyon olmamızdan ötürü grup belirleme konusunda bize öncelik tanıdılar. Biz Kütahya’da Bentspor ise Düzce’de mücadele edecek. Biz gruplarda Sağlıkspor ve DSİ Bentspor olarak değil, Eskişehir olarak mücadele ediyoruz. Ne yazık ki U15 ve U17 yaş gruplarında ki kulüplerimiz anlaşamamış ve kura çekimi ile gruplarını belirlemiş. Biz bundan sonra ki süreçte bu iki liginde U19 Ligi statüsü gibi yapılmasını ve ikinci takımın belirlenmesi için ekstra Play-Off oynanmasını istiyoruz. DSİ Bnetspor yönetimine tekrar teşekkür ediyor, elemelerde başarılar diliyorum” dedi.


2-5 Mayıs tarihleri arasında Sağlıkspor Kütahya’da 2 İstanbul, 2 Ankara ve Uşak, DSİ Bentspor ise Düzce’de 2 Bura, 2 Kocaeli ve Bilecik illerinden gelecek takımlarla mücadele edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.