AÇIK HAVADA FİNALİ İZLEDİLER

AÇIK HAVADA FİNALİ İZLEDİLER
  Hidayet Türkoğlu Basketbol Okullarında veli ve sporcular final four şampiyonluk maçını açık havada birlikte izledi.  19 Mayıs’ta Birliktelik Pekiştirildi Hidayet Türkoğlu Basketbol Okullarında veli ve sporcular Avrupa Şampiyonunu...

 


 


Hidayet Türkoğlu Basketbol Okullarında veli ve sporcular final four şampiyonluk maçını açık havada birlikte izledi.


 


19 Mayıs’ta Birliktelik Pekiştirildi


Hidayet Türkoğlu Basketbol Okullarında veli ve sporcular Avrupa Şampiyonunu belirlemek için oynanan Euroleague dörtlü finalin şampiyonluk maçını açık havada birlikte izledi. Farklı yaş kategorilerinde şampiyonluklar yaşayan aileler ise bu etkinlik ile bir araya gelme fırsatı buldu.


 


190 kişi katıldı


 Eskidz Garden’da gerçekleşen etkinlikte katılımcılar final maçı öncesi kurulan oyunlarla eğlendi. Gündemde olan yarışma programlarında çok kez izlenen oyunlar, bu kez veliler tarafından tecrübe edildi. Oyunlarda anne, baba ve çocuklar da birlikte yarışma fırsatı buldu. Oyunlar sonunda Peyman ürün sponsorluğunda katılımcılara patlamış mısır dağıtıldı.


 


Beklenen Kamp Haziran Sonunda


Şampiyonlar Burada Yetişir sloganı ile faaliyetlerinde 5. senesine girmeye yaklaşan basketbol okulu, her yaz 80 sporcu ile gelenekselleşen kampının yerini hafta sonu açıklayacak. Geride bırakılan sezonda 2005 doğumlu sporcuların oluşturduğu U14 takımı ile Türkiye Şampiyonasını bir kez daha gören ekip, aynı başarıyı bu sene de 2006 takımı ile de görmeyi hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.