GELECEĞİN CİMNASTİKÇİLERİ TEPEBAŞI'NDA YETİŞİYOR

GELECEĞİN CİMNASTİKÇİLERİ TEPEBAŞI’NDA YETİŞİYOR
 Tepebaşı Belediyesi Yunus Emre Spor Tesisleri’nde bulunan jimnastik salonu, çocukların yoğun ilgisini görüyor. Salonda yaz okulları kapsamında düzenlenen kursta ise uzman eğitmenler tarafından geleceğin cimnastikçileri yetiştiriliyor....

 


Tepebaşı Belediyesi Yunus Emre Spor Tesisleri’nde bulunan jimnastik salonu, çocukların yoğun ilgisini görüyor. Salonda yaz okulları kapsamında düzenlenen kursta ise uzman eğitmenler tarafından geleceğin cimnastikçileri yetiştiriliyor.


 


Tepebaşı Belediyesi tarafından Şirintepe Mahallesi'nde hizmete kazandırılan Yunus Emre Spor Tesisleri bünyesinde hizmet veren cimnastik salonu, bu branştaki boşluğu dolduruyor. Sağladığı pek çok fayda ile dikkat çeken cimnastiğin, kentteki en uğrak noktası haline gelmeyi başaran Yunus Emre Spor Tesisleri'nde, çocuklar sağlık içinde spor yapıyor. Jimnastik, çocukların bedensel ve zihinsel gelişime katkısı, duruş bozukluklarının düzelmesi, sosyal faydaları ve bireylerin kendilerine güven kazanması gibi özellikleri ile dikkat çekiyor.


Hizmete girdiği günden bu yana ilgi odağı haline gelen tam donanımlı cimnastik salonunda, yaz okulları kapsamında 4-10 yaş arası öğrencilere yönelik kurs düzenleniyor. Eskişehir'in yanı sıra çevre illerden de yoğun ilgi gören yaz okulunda 436 öğrenci, cimnastik yapmanın keyfini yaşıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.