KOLTUK SEVDALISI DEĞİLİZ

KOLTUK SEVDALISI DEĞİLİZ
 Koltuk sevdalısı olmadıklarını söyleyen Taş, “Herkes bize kongre çağrısı yapıyor. Bizim yönetim olarak kesinlikle koltuk sevdalısı olduğumuzu düşünmeyin. Varsa birisi buyursun gelsin yapsın. Ben eğer bu kongreyi kabul...

 


Koltuk sevdalısı olmadıklarını söyleyen Taş, “Herkes bize kongre çağrısı yapıyor. Bizim yönetim olarak kesinlikle koltuk sevdalısı olduğumuzu düşünmeyin. Varsa birisi buyursun gelsin yapsın. Ben eğer bu kongreyi kabul etseydim bir -6 daha yemiştik. Bir -3 daha gelecekti. Eskişehirspor zarar görmesin diye kongreyi iptal etti. Bu eğer bir zararsa özür dileriz ama zarar değil Eskişehirspor’un geleceğini düşünüp kongreyi iptal ettik” dedi.


 


Bildiğimiz insanlara verelim


Taş ayrıca, “Bizim tek amacımız kulüp, takım sahaya çıksın, bunun haricinde şampiyon olacağız Avrupa’ya gideceğiz gibi bir şey demedik ki. Kulübü yaşatacağız dedik. Yaşatmaya da çalışıyoruz. çağrı yapıyorum eski başkanlardan biri çıkacaksa kapımız her zaman açıktır. Kulübü bildiğimiz insanlara teslim etmek istiyoruz” ifadelerine yer verdi.


Sinan özeçoğlu ile görüştüm


Osman Taş Sinan özeçoğlu ile görüştüğünü söyleyerek, “Sinan Başkan’a sordum. Niyeti var mı, varsa da bize açık açık söylesin, biz de ona göre kongre kararımızı alalım. Sonuçta o da buraya çok emek verdi. Yeterince para yatırdı. O yüzden de bir görüşmem oldu evet. Ama bakalım. Kesin bir şey yok” dedi.


 


ödeme yapamadık


FIFA’da ki dosyalar hakkında konuşan Mehmet Şimşek ve Topkaya şu ifadelere yer verdi; “Toko’ya ödeme yapıp puan silme cezasını erteledik. Toko’nun 155 bin Euro kaldı. Bir kısım ödeme yapıp aylara böldük. Pinto ile protokol yaptık. Bunun ilk taksiti geldi, bizde ödeyemedik. ödenmediği takdirde Pinto FIFA’ya gidecek ve küme düşürme cezası için dava açılacak. Funes Mori’de de durum aynı henüz kendisine ödeme yapamadık”


 


çapa’dan özür dilemesini istedim


Osman Taş, çapa’nın verdiği ültimatomdan ötürü özür dilemesini istediğini belirterek, “Fuat çapa’nın ültimatomdan dolayı özür dilemesini istedim ama benden değil Eskişehir halkından özür dilemesini istedim”dedi.


 


Bize niye güvenilmiyor?


Taş şehirdeki güvensizlik ortamı hakkında ise, “Şehirde güvensizlik var deniyor ama biz şimdiye kadar ne yaptık? Geldiğimizden beri borç mu yaptık? Cebimize para mı attık? İnsanları dolandırdık mı? Ne yaptık da güvensizlik oldu soruyorum size. Ben yönetimimle, ekibimle devam ediyorum.


 


 


“LİSANS İŞLERİ ZORA GİRDİ”


Kulüp lisansı hakkında da konuşan Mustafa Topkaya, “-3 puan 82 dosyanın 81’in haletsen bile geliyor. Kolay değil. -3 için yani lisans konusu hala çalışıyoruz. Gelmemesi için uğraşıyoruz. Bu iş çok zor bir iş. Bir avukat bir insana tamamen biat ediyorsa ve imza vermiyorsa zaten lisansı alamazsın. Mali raporları hazırladık onları tamamladık. İmza alma konusunda çalışmalar devam ediyor” dedi.


 


            3 MİLYON 740 BİN öDEDİK


Mehmet Şimşek kendilerine yapılan eleştiriler hakkında ise, “Niye ısrarla duruyorsunuz diyenler var. Gece gündüz ağır hakaret edenler var. Neden bırakmıyorsunuz diyenler var. Bu hafta Menemenspor maçına çıkmak için ortalama 100 bin TL ödeme yapılması lazım. Biz de gidersek bu paraları kim ödeyecek. Kulübü boşta mı bırakalım. Şehrin güvenini almış biri varsa hemen bırakalım. çok fazla bilgi kirliliği var. Bu kulübün 0 lira geliri var. Toplamda bu yönetim 3 buçuk ayda 3 milyon 740 bin TL para ödedi. Ortalama ayda 1 milyon TL ödeme yapıldı. Biraz öz eleştiri yapmak lazım. Acemilikler yaptı. Hatalar yaptık.  Başkanımızın hızlı ve fevri davranışları oldu. Ancak hiçbirimizin kötü niyeti olmadı. Bu kulübü yönetmeye talip gerçekten şehrin kabullenebileceği insanlar varsa 5 dakikada bırakabiliriz” ifadelerine yer verdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.