PİNTO KONUSUNDA ÖNLEM ALINMALI

PİNTO KONUSUNDA  ÖNLEM ALINMALI
 Eskişehirspor’da, Sebastian Pinto’ya 20 Ağustos-20 Eylül tarihlerinde toplamda yapılması gereken 200 bin Euro henüz ödenmedi. Borç nedeniyle küme düşme tehlikesi yaşanıyor. Pinto’ya ödenmeyen borçlar yüzünden Uluslararası...

 Eskişehirspor'da, Sebastian Pinto’ya 20 Ağustos-20 Eylül tarihlerinde toplamda yapılması gereken 200 bin Euro henüz ödenmedi. Borç nedeniyle küme düşme tehlikesi yaşanıyor. Pinto’ya ödenmeyen borçlar yüzünden Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) tarafından -6 puan silme cezası almıştı.


 


Eskişehirspor önceki sezonlarda forma giydirdiği futbolculara olan borçlarıyla uğraşmaya devam ediyor. Sezon başında -6 puan silme cezası alan Es-Es’te kara bulutlar dağılmıyor. Sebastian Pinto’ya, Ruud Boffin’e, Akaminko’ya 500 bin Euro ve Funes Mori’ye de 122 bin Euro borç bulunuyor.


Boffin ve Akaminko’nun dosyaları Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi’nde (CAS) görülürken, Funes Mori ile görüşen kulüp yetkilileri Arjantinli oyuncudan ek süre istedi.  Pinto’ya 20 Ağustos-20 Eylül tarihlerinde toplamda yapması gereken 200 bin Euro da henüz ödenmedi. Eskişehir temsilcisinin 2015-2016 sezonunda formasını giyen Pinto’ya olan borcunu ödemediği takdirde küme düşme tehlikesi bulunuyor. Kulübün nasıl bir önlem alacağı merak ediliyor.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.