EMNİYETTEN ES-ES'E BİR DESTEK DAHA

EMNİYETTEN ES-ES’E BİR DESTEK DAHA
 İl Emniyet Müdürü Engin Dinç ve ekibi dün sabah Eskişehirspor tesislerine giderek Başkan Mustafa Akgören ve yöneticiler ile bir araya geldi. Dinç Eskişehir Yeni Stadı’ndan ücretini ödeyerek bir adet loca satın aldı.Eskişehir...

 


İl Emniyet Müdürü Engin Dinç ve ekibi dün sabah Eskişehirspor tesislerine giderek Başkan Mustafa Akgören ve yöneticiler ile bir araya geldi. Dinç Eskişehir Yeni Stadı’ndan ücretini ödeyerek bir adet loca satın aldı.


Eskişehir İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, ümraniyespor maçı öncesinde Eskişehirspor Kulübü’ne moral ziyaretinde bulundu.


Her zaman Es-Es’in yanında olan ve zor günlerde Eskişehirspor için kimse bir şey yapmaz iken sorunları çözen İl Emniyet Müdürü Engin Dinç ve dün sabah da ekibi ile birlikte tesislere gelerek Başkan Mustafa Akgören ve yöneticiler ile bir araya geldi.


Ayrıca Emniyet Müdürü Dinç, Eskişehir Yeni Stadı’ndan ücretini ödeyerek bir adet loca satın aldı. "Tarihi başarılarla dolu Eskişehirspor'un yeniden ayağa kakması ve başarılı olması tek temennimiz" diyen Dinç, aldıkları locada Cesar Grup ümraniyespor karşılaşmasında, engelli çocuklar ve ailelerinin misafir edileceğini söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kulüp başkanı Mustafa Akgören ise, İl Emniyet Müdürlüğü personelinin verdiği desteğin tüm kurumlara da örnek olması temennisinde bulundu.


x


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.