ENİSLER GROUP KAMERSPOR ŞEYMA TURHAN İLE ÇİFTE GURUR YAŞIYOR

ENİSLER GROUP KAMERSPOR ŞEYMA  TURHAN İLE ÇİFTE GURUR YAŞIYOR
 Geçtiğimiz hafta ilk defa katıldığı Büyükler Türkiye Şampiyonasında 57 kg bayanlarda madalyayı kıl payı kaçırarak Türkiye altıncısı olan Zeynep Şeyma Turhan bu hafta da Gençler Türkiye Şampiyonasında Türkiye üçüncüsü...

 


Geçtiğimiz hafta ilk defa katıldığı Büyükler Türkiye Şampiyonasında 57 kg bayanlarda madalyayı kıl payı kaçırarak Türkiye altıncısı olan Zeynep Şeyma Turhan bu hafta da Gençler Türkiye Şampiyonasında Türkiye üçüncüsü olarak kürsüde kulübünü temsil ederek büyük sevinç yaşattı.


 


Şubat ayında yapılacak Turkish Open turnuvasında hem büyüklerde hem de gençlerde Milli takım sporcusu olarak temsil etme hakkını elde eden Zeynep Şeyma Turhan hakkını Gençler Milli takımından yana kullandı. 3-5 Şubat tarihlerinde İstanbul'da yapılacak Uluslar arası Turkish Open turnuvasında Milli takım forması ile ülkemizi ve İlimizi temsil edecek.


Enisler Group Kamerspor sportif direktörü Abdullah Turhan alınan sonuçların sevindirici olduğunu belirterek " hedefimiz bayrağımızı göndere dikmek bunun için çok çalışıyoruz inşallah başaracağız. Bize destek olan başta Onursal Başkanımız Muhammed Talha Enis beye ve Enisler Group a müteşekkiriz dualarını esirgemeyen gönül dostlarımıza da teşekkür ederiz" şeklinde konuştu.


 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.