TOGAY'DAN DEĞERLENDİRME

TOGAY’DAN DEĞERLENDİRME
 Bursa’da gerçekleştirilen ve dünya karatesinin normalleşme dönemindeki ilk turnuvası olan Türkiye Kata Şampiyonası sona erdi.  15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Bursa’da gerçekleştirilen ve dünya karatesinin...

 


Bursa'da gerçekleştirilen ve dünya karatesinin normalleşme dönemindeki ilk turnuvası olan Türkiye Kata Şampiyonası sona erdi.


 


 


15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Bursa'da gerçekleştirilen ve dünya karatesinin normalleşme dönemindeki ilk turnuvası olan Türkiye Kata Şampiyonası sona erdi. Bursa’nın ev sahipliği yaptığı organizasyon ümit, genç ve 21 yaş altı kategorilerinde düzenlenirken 68 kulüpten 104 erkek, 87 bayan sporcu tatamiye çıktı. Fiziksel temas gerektirmeyen kata dalında organize edilen ve korona virüs tedbirleri kapsamında dünya karatesinde bir ilk olan şampiyona Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’nde düzenlendi.


Müsabakalarda görevli olan  Eskişehirli karate antrenörü Sami Toğay “Pandemi dönemi ve bu zorlu süreçte 63 federasyon içinde ilk olarak düzenlediğimiz 15 Temmuz  milli birlik ve dayanışma günü  Türkiye karate kata şampiyonasını sağlıklı bir şekilde Bursa ilinde bitirdik. İlklerin başkanı Esat Delihasan’a yönetim kuruluna genel sekreterimize ve emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Biz büyük bir aileyiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.