FUTBOL EĞİTİM KOLEJİ DOĞRU YOLDA

FUTBOL EĞİTİM KOLEJİ DOĞRU YOLDA
Eskişehir Futbol Eğitim Koleji özel turnuvalarda boy göstererek oyuncuların gelişimleri adına önemli işlere imza atarken, her organizasyondan ise kupayla dönerek dikkat çekiyor. Genç antrenörlerin yoğun mesai harcadığı Futbol...

Eskişehir Futbol Eğitim Koleji özel turnuvalarda boy göstererek oyuncuların gelişimleri adına önemli işlere imza atarken, her organizasyondan ise kupayla dönerek dikkat çekiyor. Genç antrenörlerin yoğun mesai harcadığı Futbol Eğitim Koleji Türkiye genelinde gerçekleştirilen turnuvalarda boy göstermeye çalışırken, ilimizde hazırlıklarını sürdürüyor.


Antrenörler Sezer Kuzu ve çağrı öter konu ile ilgili olarak “Bu turnuvalara katılma amacımız çocuklarımızın daha fazla tecrübe kazanması ve yetenekli öğrencilerimizin isimlerini Türkiye geneli profesyonel takımlarının scoutlarına ezberletmek. Bu tür turnuvalarda Eskişehir'i en güzel şekilde temsil ettiğimizi de düşünüyoruz. Yakında Bursa'da düzenlenecek olan bir organizasyona daha davet aldık. Bunun hazırlıklarımızı devam ettiriyoruz” dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.