"FORMAYLA SOKAĞA ÇIKALIM"

“FORMAYLA SOKAĞA ÇIKALIM”
Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri Eskişehir Halkına seslenip mücadeleyi bırakmayacaklarını belirterek “Formanı veya Eskişehirspor ürünü bir kıyafetini sokağa öyle çık. Kahvaltıya öyle git, hiçbir şey...

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri Eskişehir Halkına seslenip mücadeleyi bırakmayacaklarını belirterek “Formanı veya Eskişehirspor ürünü bir kıyafetini sokağa öyle çık. Kahvaltıya öyle git, hiçbir şey yapmasan da çık dolaş” dedi.


“DİRENİYORUZ”


ETB Başkanı Murat Diri yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi  “Eskişehirspor’umuz yıllardır zor bir süreç yaşıyor ve taraftarımızın direnmesiyle hala ayakta kalmaya çalışıyor. Her sezon bir önceki sezondan daha sancılı geçiyor. Ama mücadeleyi bırakmıyoruz. Eskişehir halkına yakışır bir direniş mücadelesi gösteriyoruz. Eskişehirspor davasını yaşatmak için hala direniyoruz”


“BİZ VAZGEçMEDİK”


“Ancak şehrin bir kesimi mücadeleden vazgeçmiş gibi görünüyor. Peki bu başarısızlıklara haksızlıklara ve yalnız bırakılmışlığa yıllarca biz göğüs germedik mi. Biz başlatmadık mı direnişi. Biz haykırmadık mı dirilişi. On binler akın etmedik mi sevdamızın peşinden. Biz vazgeçmedik. Biz unutmadık. Şampiyonluk yemini hala yüreğimizin köşesinde.”


“FORMANI GİY SOKAĞA çIK”


“Şanlı armamız Altay'a deplasmanında. Biz tribünde olamayacağız ama sen de giy formanı veya Eskişehirspor ürünü bir kıyafetini sokağa öyle çık. Kahvaltıya öyle git, hiçbir şey yapmasan da çık dolaş.  Hafta sonu sözde derbi severler bizi görünce "Yine mi bunlar" desin”


 


 


 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.