"HERKES SPORU ÇOK ÖZLEDİ"

“HERKES SPORU ÇOK ÖZLEDİ”
EASKF Başkanı Sadri Atam, Futbol İl Temsilcisi Ethem Üzer, ASKF Genel Sekreteri Ömer Türedi, Anadolu Üniversitesi Spor Kültür Daire Başkanı ve Spor Kulübü Koordinatörü Galip Özsarı, Eskişehir Yunusemre Spor Kulübü Başkanı...

EASKF Başkanı Sadri Atam, Futbol İl Temsilcisi Ethem üzer, ASKF Genel Sekreteri ömer Türedi, Anadolu üniversitesi Spor Kültür Daire Başkanı ve Spor Kulübü Koordinatörü Galip özsarı, Eskişehir Yunusemre Spor Kulübü Başkanı Osman Taş ve Eskişehir Sağlık Spor Kulüp Başkanı Melih Batur toplantıda bir araya geldi. BAL takımlarının yazılı görüşleri alınarak TFF ye bildirildi.


 


BİRARAYA GELDİLER


EASKF başkanı Sadri Atam BAL ligi takım yöneticileri ile bir araya geldi.


Bilindiği gibi TFF Yönetim Kurulu 23.09.2020 tarihinde verdiği kararla BAL dahil ülkemizdeki tüm amatör liglerin Ekim sonuna kadar oynanmayacağı, bu tarihte yapılacak toplantıda COVİD-19 Pandemi salgınının gidişatına göre tekrar değerlendirileceği açıklanmıştı.  ASKF’lerden de illerinde bulunan BAL takımlarının yazılı görüşleri alınarak TFF ye bildirmeleri istenmişti.


TOPLANTI GERçEKLEŞTİ


EASKF Başkanı Sadri Atam, Futbol İl Temsilcisi Ethem üzer, ASKF Genel Sekreteri ömer Türedi, Anadolu üniversitesi Spor Kültür Daire Başkanı ve Spor Kulübü Koordinatörü Galip özsarı, Eskişehir Yunusemre Spor Kulübü Başkanı Osman Taş ve Eskişehir Sağlık Spor Kulüp Başkanı Melih Batur'un katılımıyla bir toplantı gerçekleştirildi.


“GöRüŞLERİ ALDIK”


Başkan Sadri Atam “BAL takımlarımızın başkanlarıyla 2020-2021 sezonunda ligin oynanıp oynanmaması, şayet oynanırsa tahmini lig takvimi gibi konularda durum değerlendirilmesi yaparak TFF tarafından istenen yazılı görüşlerini aldık. Kulüplerimizin ve bizim ortak görüşümüz, Kovid-19 illetin bir an önce biterek liglerimizin başlaması” dedi.


“HERKES SPORU çOK öZLEDİ”


Atam “ Sporcusundan antrenörüne, hakeminden saha komiserine kadar herkesin tekrar sahalara dönmesidi. Bu düşüncelerle federasyonumuza gelerek kulüplerinin görüşlerini belirten Kulüp Başkanlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah eski günlere en kısa sürede döneriz. Herkes sporu çok özledi" dedi.


öte yandan 3 kulübün görüşü de TFF’ye dilekçe ile de gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.