GENÇ ŞİMŞEKLERE VAR KONTROLÜ

GENÇ ŞİMŞEKLERE VAR KONTROLÜ
Eskişehirspor U17 takımı ligler her an başlayacak şekilde idmanlarını sürdürüyor. Önceki gün gerçekleştirilen idmanı A takım Teknik Direktörü İlhan Var, alt yapıdan sorumlu yöneticiler Anıl Koçhan, Umut Cumalı’nın...

Eskişehirspor U17 takımı ligler her an başlayacak şekilde idmanlarını sürdürüyor. önceki gün gerçekleştirilen idmanı A takım Teknik Direktörü İlhan Var, alt yapıdan sorumlu yöneticiler Anıl Koçhan, Umut Cumalı'nın yanı sıra Altyapı Koordinatörü Serdal Eroy ile birlikte izledi.


 


Pandemi önlemleri kapsamında Elit Gelişim Ligi'nde sezon henüz başlamadı. Buna rağmen Eskişehirspor U17 takımı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda başarılı ve genç antrenör Yasin Söğüt, her an ligler başlayacakmış gibi futbolcularını hazır bir halde tutmaya çalışıyor. çalışmaların verimli bir şekilde sürdüğünü ifade eden antrenör Söğüt, "Herkes gibi bizlerde futbolu çok özledik. Ama sağlık her şeyden önce gelir. Umarım sağlık açısından işler yolunda gider ve bu pandemi illetinden biran önce kurtulup, sahalara döneriz. çocuklarımızın gelişimi açısından da bu çok önemli" dedi.


 


İDMANI İZLEDİ


Vali Hanefi Demirkol Tesislerinde yapılan çalışmaları Eskişehirspor yöneticileri de yakından takip ediyor. önceki gün gerçekleştirilen U17 takım antrenmanını yöneticiler Anıl Koçhan ve Umut Cumalı'nın yanı sıra, A takım Teknik Direktörü İlhan Var ile birlikte Altyapı Koordinatörü Serdal Eroy'da izledi. Altyapı hakkında Koordinatör Serdal Eroy'dan geniş kapsamlı bilgiler alan Teknik Direktör Var, ayrıca A takımın çalıştığı antrenman sahalarını da minik sporculara açtı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.