"MİHALIÇÇIK SPOR DA ŞAHA KALKACAK"

“MİHALIÇÇIK SPOR DA ŞAHA KALKACAK”
Mihalıççıkspor’da yeni sezona bomba gibi gidiyor. Yeni Başkan Osman Taş’ın Siyah-Kırmızılı kulübü hem voleybolda hem de hentbolda ilimizi temsil etmeye hazırlanıyor. Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum spor branşında...

Mihalıççıkspor’da yeni sezona bomba gibi gidiyor. Yeni Başkan Osman Taş’ın Siyah-Kırmızılı kulübü hem voleybolda hem de hentbolda ilimizi temsil etmeye hazırlanıyor.


 


Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum spor branşında atılama geçen Mihalıççıkspor’a maddi ve manevi olarak destek vereceklerini belirtti. Amaç güzide ilçeyi spor branşlarında şaha kaldırmak…


 


“Mücadele edeceğiz”


Geçtiğimiz günlerde yapılan kongrede Mihalççıkspor’da kulübün başına Osman Taş geçti. Eskişehirspor’un da 2019 yılında başkanlığını yapan Taş, daha sonra Yunusemrespor’un başına geçmişti. Memleketi olan Mihalççıkspor’a hizmet etmek isteyen Başkan Taş, voleybol ve hentbol branşında mücadele etmeye hazırlandıklarını söyledi.


 


“Hentbol ve voleybol takımı”


Projeler hakkında bir açıklama yapan Başkan Osman Taş, “Projemizi kabul ettiği için öncelikle Mihalççık Belediye Başkanımız Haydar Çorum’a teşekkür ediyorum. Hentbolda bu sezon Erkekler 1. Ligi’nden başlayacağız. Ümitköyspor’u devraldık. Artık Mihalççıkspor olarak yoluna devam edecek. Voleybolda ise 2. Lig’de bir takım kuracağız ve temsilcilerimiz Tepebaşı Gençlik ve Sivrihisarspor’un yer aldığı grupta mücadele edeceğiz” dedi.


 


“İlçede spor yapacaklar”


Taş ayrıca futbol kulübü olarak, “Futbolda da amatör takımımızı kuracağız ve o takımımızı da iyi yerlere getirmeye çalışacağız. İlçemizde yaşayan tüm çocuklarımızı ve gençlerimizi spora yöneltmeyi istiyoruz. Saha ve salon eksiğimiz var. Bunları belediye başkanımızın desteğiyle gidereceğiz. Erkek hentbol takımımız maçlarını Eskişehir’de oynayacak ancak oyuncularımız Ankara’da konaklayacak” dedi.


 


“Her zaman destek olacağız”


Mihalıççık Belediye Başkanı Haydar Çorum ise yaptığı açıklamada, “Spor kulübümüze çok teşekkür ediyorum. Gerçekten çok önemli ve ilçemize değer katacak projeler hazırlıyorlar. Kulübümüzün hem maddi hem de manevi bir şekilde arkasında olacağız. 1 sene içinde temel altyapıyı hazırlayıp daha sonra tüm takımlarımızın ilçemizde maçlarını oynamasını sağlamak istiyoruz. Buradaki çocuklarımızın kulüple bütünleşmesini hedefliyoruz” dedi.


 


Tabiat parkında ağırladılar


Yunus Emre Tabiat Parkı’nda yapılan milli parkta yapılan otelde Mihalççıkspor Kulübü, Eskişehir’den gelen heyeti burada ağırladı. Otelin işletme sahibi olan Saffet Çay’a teşekkür eden Mihalççıkspor yönetimi ve Eskişehir heyeti ayrıca Ömerköy Göleti’ni gezdi. Doğa harikasında keyifli anlar yaşayan spor basını ve yöneticiler bu tesisin Mihalççık’a yakıştığını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.