40. RANDEVUYU KAZANALIM

40. RANDEVUYU KAZANALIM
 EV SAHİBİ ÜSTÜNAdana Demirspor ve Eskişehirspor takımları 40. kez karşı karşıya gelecekler. Uzun yıllardır devam eden sportif rekabette Adana temsilcisinin Eskişehirspor’a karşı üstünlüğü bulunuyor. Daha önce 39 kez...

 


EV SAHİBİ üSTüN


Adana Demirspor ve Eskişehirspor takımları 40. kez karşı karşıya gelecekler. Uzun yıllardır devam eden sportif rekabette Adana temsilcisinin Eskişehirspor’a karşı üstünlüğü bulunuyor. Daha önce 39 kez rakip olan takımlar bu maçların sadece 16’sında berabere kaldılar. Diğer 23 maçın 13’ünü Adana Demirspor kazanırken, Eskişehirspor’un ise rakibine karşı 10 galibiyeti bulunuyor.


ESKİŞEHİRSPOR 5 MAçTIR KAZANAMIYOR


Eskişehirspor rakibini en son 2016 yılında 1-0’lık skor ile deplasmanda mağlup etmeyi başarmıştı. 5 Kasım 2016 tarihinde Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadyumunda oynanan mücadeleyi Siyah Kırmızılılar Erkan Zengin’in golü ile 1-0 kazanmıştı. Bu maçın ardından oynanan 5 maçta Adana Demirspor galip gelirken bir maç ise berabere bitmişti.Eskişehirspor geçtiğimiz sezon iki maçta da rakibine mağlup olmaktan kurtulamamıştı.


 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.