ÜLKER CAN"FAİZ LOBİSİNDEN KURTULDUK"

ÜLKER CAN“FAİZ LOBİSİNDEN KURTULDUK”
Ak Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can TBMM’de yaptığı konuşmada Türkiye’nin 2015 yılı bütçesine ilişkin görüşlerini açıkladı. Car, Türkiye’nin artık faiz lobilerinin elinden kurtulduğunu söyledi.Milletvekili Ülker...

Ak Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can TBMM'de yaptığı konuşmada Türkiye'nin 2015 yılı bütçesine ilişkin görüşlerini açıkladı. Car, Türkiye'nin artık faiz lobilerinin elinden kurtulduğunu söyledi.
Milletvekili Ülker Can konuşmasında 2002 yılında milletten alınan vergi gelirlerinin yüzde 85'ini faiz giderlerine veren Türkiye'de bugün bu oranın yüzde 14'lere gerilediğini söyledi. Bütçe görüşmeleri sırasında TBMM kürsüsüne gelen Can şunları söyledi; "Faiz ödemeleri olarak o gün milletin cebinden çıkan para bugün milletin cebine hizmet olarak tekrar geri dönüyor.
Türkiye artık Faiz lobilerini memnun eden bir yönetim anlayışından bugün millete hizmeti ilke edinmiş bir yönetim anlayışına geçmiştir. İşte tüm bu huzursuzlukların, rahatsızlıkların temelinde yatan gerekçe de budur. Türkiye milletin adamına emanet edilmeyip 2002 öncesinde ki gibi yönetilseydi bugüne kadar o günün oranlarıyla faize ödenen para fazladan 650 milyar gibi bir rakam olacaktı. İşte bu gerçekleri milletimize anlattığımız için, bu paraları milletimiz için harcadığımız için biz 13. Bütçemizi yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.