Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Yapılıyor, ediliyor diyorlar ama ortada bir şey yok

Okurumuz, Bağlar caddesinin devamıyla Anadolu Üniversitesi önünden Ankara istikametine dönüşün yıllardır olmadığını, bu sorunun yıllar geçmesine rağmen halledilemediğinden yakındı.
Sürekli Eskişehir'i yöneten kişilerin ve siyasilerin "Yapılacak, edilecek" demesine rağmen bu güne kadar bu geçişin bir türlü sağlanamadığını söyleyen okurumuz "Çevre yoluna Üniversite kampüsü önünden çıkamıyorsunuz. Bu bir şehir için utanç kaynağı olmalı. Ama görünüre bakılırsa bu durumdan kimse utanmıyor" dedi.
Başka şehirde olsa bir hafta içinde buradaki evlerin yıkılarak, bağlar caddesinden çevre yoluna ulaşımın sağlanacağını, bunu bile yapamayan bir şehrin yöneticilerinin kendilerini savunmaya bile hakkı olmadığını sözlerine ekleyen okurumuz "Sürekli olarak yapılacağı söyleniyor. Ama yıllar geçmesine rağmen yapılamıyor. Böyle tutarsızlık, böyle iş bilmezlik olmaz" dedi.
Okurumuzun, bağlar caddesini Çevre yoluna bağlayan bağlantı ile ilgili tepkisini aynen aktarıyor ve konuyu da ilgililerin bilgisine sunuyoruz.
****
Yağmurlar başladı logarlar açılsın
Okurumuz, kar yağışının ardından yağmurların başladığını ve bundan sonra iki-üç ay boyunca yağışların olacağını söyleyerek, şehir merkezinde bulunan logarların açılması ve temizlenmesi gerektiğini söyledi.
Şehrin merkezinin bazı yerlerinde tıkalı olduğu anlaşılan logarlar nedeniyle yağmur sularının kanalizasyona gidemediğini, yol üzerinde toplanan bu suların birikinti oluşturarak, insanlara sıkıntı yarattığını söyleyen okurumuz "şu günlerde logarların temizlenmesi ve yağan yağmur sularının bu temizlenen loğarlardan rahatlıkla kanalizasyona akması gerekiyor" dedi.
Atılan izmaritler, çamur ve özellikle de naylon poşetlerin logarları tıkadığını, bu yüzden belirli periyotlarla bu logarların temizlenmesi gerektiğini de sözlerine ekleyen okurumuzun konu ile ilgili olarak bize anlattıklarını aynen köşemize alıyor ve konuyu ESKİ Genel müdürlüğü bünyesinde ki birim yöneticilerinin bilgisine sunuyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi