"Tek dönem için aday oluyorum"

“Tek dönem için aday oluyorum”
Rektör adayı Prof. Dr. Hasan Tosun Döner sermaye paylarından şahsına bir kuruş dahi almayacağını, yeni oluşturulacak bir komisyon marifetiyle üniversitenin burs ve bilimsel destek çalışmaları için harcanmasının sağlanacağını...

Rektör adayı Prof. Dr. Hasan Tosun Döner sermaye paylarından şahsına bir kuruş dahi almayacağını, yeni oluşturulacak bir komisyon marifetiyle üniversitenin burs ve bilimsel destek çalışmaları için harcanmasının sağlanacağını belirtti. Tosun, kurumsal yapılanma, akademik yapı ve öğretim, fiziki çalışmalar, tıp ve sağlık alanı, araştırma ve teknoloji ile üniversitenin zayıf kaldığı kültür ve sanat alanlarında projelerin hazır olduğunu söyledi.
Bilgi ve adalete inanç, ahlak ve ilkeler iyi, güzel ve doğru işler yapmalı, değişime olan inanç ile tüm insanlığın onurlu bir yaşamı hak ettiğine olan inancın ana ilkeleri olduğunu söyleyen Prof. Dr. Tosun, yetkinlik, adil davranış, ortak akıl, şeffaflık ve hesap verebilirlik, farklılık algısı ile insan onuru gözetilmesinin de yönetim ilkeleri olduğunu söyledi.
Üniversiteyi daha kurumsal daha ayrıcalıklı ve içinde bulunanların aidiyet duygusuyla bağlanacağı bir yer haline getirmek istediklerini de sözlerine ekleyen Prof. Dr. Hasan Tosun manifestosu olarak "Üniversitemizi bilim-teknik, felsefe ve sanat ile donatılmış önder insanların yuvası haline gelmesi hedefimizdir." İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.