Adalar burun tıkatıyor

Adalar burun tıkatıyor
Odunpazarı Belediye bölgesinde yer alan adalar sokak ile Başan sokağın kesiştiği yerde bulunan elektrik trafosunun olduğu yere bırakılan çöpler zamanında görevliler tarafından alınmayınca Eskişehir’e yakışmayan görüntüler...

Odunpazarı Belediye bölgesinde yer alan adalar sokak ile Başan sokağın kesiştiği yerde bulunan elektrik trafosunun olduğu yere bırakılan çöpler zamanında görevliler tarafından alınmayınca Eskişehir'e yakışmayan görüntüler ortaya çıktı.
Sıcak yaz günlerinde çöplerin neden olduğu çirkin görünümün yanı sıra çevreye yayılan koku nedeni ile işyerlerinin kapılarını açamadıklarından yakınan sokak esnafı "Bizler sorumlu olduğumuz belediyeye çevre temizlik vergilerimizi zamanında ödemekteyiz. Bu vergilerin karşılığında da belediyeden sadece hizmet bekliyoruz. Çöplerimiz iki üç gündür her nedense alınmıyor. Dağ gibi biriken çöp yığınları hem bölgeye çirkin bir görüntü hem de burun tıkattıran bir koku yayıyordiyerek" Odunpazarı belediye temizlik işleri müdürlüğü yetkililerini göreve davet ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.