Orduevi önünde şüpheli paket

Orduevi önünde şüpheli paket
Başkent ve son olarak İstanbul’u kana bulayan hain terör saldırılarının yankıları ve korkusu sürüyor.Yaşanan saldırıların ardından alarma geçirilen emniyet güçleri gelen her türlü ihbarı değerlendiriyor. Buna benzer...

Başkent ve son olarak İstanbul'u kana bulayan hain terör saldırılarının yankıları ve korkusu sürüyor.Yaşanan saldırıların ardından alarma geçirilen emniyet güçleri gelen her türlü ihbarı değerlendiriyor. Buna benzer bir ihbarda polisi yine hareketlendirdi.
 Araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu Köprübaşı subay orduevi önüne kimliği belirsiz kişi veya kişilerin bıraktığı karton koli vatandaşlara bomba  paniğinin yaşanmasına neden oldu.Gelen ihbar üzerine olay yerine kısa sürede gelen emniyet müdürlüğü yetkilileri bölgede geniş güvenlik önlemi aldı.Köprübaşı caddesi İle Cengiz Topel caddelerine şerit çeken polis,araç trafiği başta olmak üzere Tramvay ulaşımını bir süre durdurdu. Vatandaşlarında her caddeden geçişlerine müsaade edilmedi.
Her iki caddenin üzerindeki ağaçlık bir alana bırakılan  şüpheli koli bomba uzmanı tarafından kontrollü bir şekilde imha edildi.Kolinin boş olduğunu öğrenen vatandaşlarda rahat bir nefes aldı.Polis koliyi bırakan kişi veya kişilerin bulunabilmesi için bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.