"GENÇLERLE MAÇ KEYFİ: TRAVELERS CAFE"

“GENÇLERLE MAÇ KEYFİ: TRAVELERS CAFE”
Hürriyet Gazetesi 10 kişiden oluşan jüri üyeleriyle yaptıkları araştırma sonucu Türkiye’nin en iyi 10 mekanını belirledi. Bu araştırma da Eskişehir’de yerini aldı. Travelers Cafe ilk 8’e girmeyi başararak, jüri üyelerinin...

Hürriyet Gazetesi 10 kişiden oluşan jüri üyeleriyle yaptıkları araştırma sonucu Türkiye'nin en iyi 10 mekanını belirledi. Bu araştırma da Eskişehir'de yerini aldı. Travelers Cafe ilk 8'e girmeyi başararak, jüri üyelerinin takdirini kazandı. Bizler de bu hafta köşemize Travelers İşletme Müdürü Mustafa Sezgin'i konuk ettik. Sezgin, başarılarının sırrını İstikbal'e anlatarak, "Bu derece bizleri onurlandırdı" diye konuştu.

İşletmeniz hakkında kısaca bilgi alabilir miyiz?
2010 yılından beri Adalar'da faaliyet gösteren bir işletme. Gece 04.00'e kadar açığız. Hem cafe olarak hizmet veriyoruz hem de yemek. Gündüz saatlerinde cafe, gece saatlerinde pub tarzına dönüşüyoruz. Eskişehir gençliğinin buluşma noktası burası.
İşletmenizde kaç personel çalışıyor?
Sabah ve akşam vardiyası olmak üzere 25 personelle çalışıyoruz.
Başarınızın sırrı nedir peki?
Kaliteli ürünler kullanıyoruz. Müşteri, hizmet sektörü ağırlıklı çalışıyoruz. Müşteriye ürünlerimizi titizlikle satıyoruz.
Gezgin, gurme, tv programcısı, beslenme uzmanı, blogger ve gazetecilerden oluşan 10 jüri üyesi Türkiye genelinde araştırma yaparak en iyi 10 mekanı seçti. Sizde dereceye girerek 8'inci oldunuz. Jüri üyeleri kimlerdi?
TV programcısı Burcu Esmersoy, Hürriyet Spor Editörü Mehmet Arslan, TV programcısı ve sunucusu Bağış Erten. Spor ve Sinema Yazarı Uğur Vardan, DB Ankara Temsilcisi Erdal İpekeşen, TV programcısı ve gazeteci Aynur Tartan, İstanbul Life Yayın Yönetmeni Senem Bal, TV Programcısı ve yorumcu Banu Yelkovan, Sunucu ve Gazeteci İsmail Şenol, Hürriyet Spor Yazarı Uğur Meleke.
Kazanan diğer iller hangileri peki?
İngiliz Usulü The North Shıeld-İstanbul, Yazarlarla Birlikte, Zorlu Center PSM-İstanbul, Ortam ve Nefis Yemekler, The Populist- İstanbul, Havuz Başında Swıss Büyük efes- İzmir, 20 Farklı Ekran Brasserıe Polonez-İstanbul, Hem maç hem ziyafet, Yiğit- İzmir, Terasta Futbol JW Marriot- Ankara, Gençlerle Maç Keyfi- Travelers- Eskişehir, Lezzetli Deniz Mahsulleri, Ege Restoran- Bodrum, Kebap Eşliğinde Venge Restoran- İstanbul.
Bir yarışmaya girdiniz ve Türkiye 8'incisi oldunuz. Bu yarışmadan haberiniz var mıydı?
Yarışmadan haberimiz yoktu. Hürriyet Gazetesi düzenlemiş, jüri üyeleri var. Haber çıktıktan sonra öğrendik bizde. Arkadaşlarımız aradı. Hürriyet Gazetesi'ni aldık hemen. Okuduk, çok mutlu olduk.
Jüri üyeleri buraya gelerek mi seçim yapmış?
Sanırım gelmişler. Çalışanlarımıza jüri üyelerimizin fotoğrafını gösterdik. Burcu Esmersoy da jüriler arasındaydı. O gelse bilirdik tabi. Bizim çocuklar Ankara Temsilcisi Erdal İpekeşen beyefendiyi gördüler, bu gelmiş olabilirler diyorlar.
Peki, derece aldıktan sonra çalışmalarınız da ne gibi değişiklikler oldu?
Çalışanlarımızla birlikte değişik bir ruh haline kapıldık. Ramazan ayına girince haberimiz oldu bu olaydan. İşlerimizde bir hızlandırma yaptık.
Eskişehir halkının bu dereceden haberi var mı?
Masalarda dağıttık, sosyal medyada duyuru yaptık.
Yarışmanın herhangi bir ödülü var mıydı?
Ödül yokmuş. Ödül gazetede tanıtımımızı yapmak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.