KAZANMAK ŞART OLDU

KAZANMAK ŞART OLDU
Es-Es 4. haftanın açılış maçında bugün Elazığspor’u konuk edecek. Atatürk stadındaki karşılaşma saat 19.00’da başlayacak.TFF 1.ligde geride kalan 3 hafta sonunda 5 puan toplayarak Yeni Malatyaspor ve Boluspor’un ardından...

Es-Es 4. haftanın açılış maçında bugün Elazığspor’u konuk edecek. Atatürk stadındaki karşılaşma saat 19.00’da başlayacak.


TFF 1.ligde geride kalan 3 hafta sonunda 5 puan toplayarak Yeni Malatyaspor ve Boluspor’un ardından 3. sırada bulunan Eskişehirspor bugünde ligde 3 puanla 13. sırada bulunan Elazığspor’u konuk edecek. 


HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI


Bayram tatili yapmayan ve bayram boyunca tesislerde Elazığspor’a hazırlanan Kırmızı Şimşekler dün de akşam saatlerinde son çalışmayı yaptı. Teknik direktör Alpay özalan gözetiminde yapılan ve yaklaşık 1 saat süren çalışma sonrasında özalan hoca oyuncularına son uyarıları yaptı.  Şimşekler çalışmanın ardından da kendi tesislerinde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. 


SAAT 19.00’DA BAŞLAYACAK


Eskişehirspor’un Elazığspor ile oynayacağı karşılaşma Atatürk stadyumunda saat 19.00’da başlayacak. Zorlu maçı Manisa bölgesi hakemlerinden çağatay Şahan yönetecek.


TARAFTAR YİNE YOK


Bugünkü maçı Eskişehirspor taraftarı yine izleyemeyecek. Geçtiğimiz sezon İstanbul Başakşehir maçı sonrası çıkan olaylar nedeniyle TFF temsilci raporlarını değerlendirip Eskişehirspor’a 4 maç ceza vermişti.Bu nedenle Şanlıurfa maçında olduğu gibi bugünkü Elazığspor maçında da Eskişehirspor, taraftarından yoksun olarak mücadele verecek.


Şimşekler rakibini yenerek 3 puanı taraftara hediye etmek istiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.