Seyitgazi'den 2 Tır'lık destek

Seyitgazi’den 2 Tır’lık destek
Eskişehir Valiliği, İlçe Müftülüğü, Kızılay, Afad ve Seyitgazi Belediyesi tarafından başlatılan Halep’e yardım kampanyasına Seyitgazi’den 2 Tır yola çıktı. “Suriyeli Mazlumun Umudu Sen Ol”  insani yardım kampanyasına...


Eskişehir Valiliği, İlçe Müftülüğü, Kızılay, Afad ve Seyitgazi Belediyesi tarafından başlatılan Halep'e yardım kampanyasına Seyitgazi'den 2 Tır yola çıktı.

“Suriyeli Mazlumun Umudu Sen Ol”  insani yardım kampanyasına Seyitgazi'nin büyük bir ilgi gösterdiğini belirten Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın hayırseverlere teşekkür etti. 51 Mahallesi bulunan Seyitgazi'de ilk etapta 2 Tır insani yardım malzemesi toplandığını belirten Başkan Kalın,  “Bu kampanyaya destek olarak Suriyeli mazlumların umudu olan Seyitgazili hemşehrilerime ve tüm hayırseverlere duyarlılıkları ve destekleri için bir kez daha teşekkür ediyorum . Devam eden yardım kampanyamıza katılmak isteyen vatandaşlarımız kuru gıda ya da maddi yardımlarını Seyitgazi Belediyemiz aracılığı ile yapabilir ya da 0(222) 671 30 17 numaralı telefonu arayarak kampanya hakkında belediyemizden gerekli bilgi alabilirler.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.