“Efsanelere Yolculuk” sergisi sanatseverlerle buluştu

“Efsanelere Yolculuk” sergisi sanatseverlerle buluştu
Eskişehirli minyatür sanatçısı Bora Uluyol’un eserlerinden oluşan “Efsanelere Yolculuk” adlı minyatür sergisi düzenlenen görkemli açılışla sanatseverlerle buluştu.

Birbirinden özel sergilere ev sahipliği yaparak Eskişehir’in kültür ve sanat hayatını zenginleştirmeyi sürdüren Büyükşehir Belediyesi, sanatseverleri ağırlamaya devam ediyor.

Uçak ve Uzay Mühendisi olan Eskişehirli minyatür sanatçısı Bora Uluyol’un “Efsanelere Yolculuk” adlı minyatür sergisi gerçekleştirilen açılışla sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Tarihi Odunpazarı Bölgesinde bulunan Büyükşehir Belediyesi Kent Müzeleri Kompleksi Sergi Salonu’ndaki açılış törenine ESKİ Genel Müdürü Oğuzhan Özen, sanatçılar, öğrenciler, davetliler ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Burada konuşan ESKİ Genel Müdürü Oğuzhan Özen, “Bora Uluyol ve kıymetli eşi de mühendis. Bir mühendis aile ama eşi de kendisi de sanatla iç içe yaşayan, sanatçı ruhunu taşıyan çok özel bir isim. Efsanelere Yolculuk ismi de biraz da içindeki uzay ve havacılık efsanesini sanatına yansıtmasından geliyor. Bu özel sergiye teşrifleriniz için çok teşekkür ediyor, sanatla yaşamaya devam diyorum.” dedi.

Minyatür sanatçısı Bora Uluyol da başta eşi ve ailesi olmak üzere açılışa katılan herkese teşekkür etti. Açılış sonrası protokol üyeleri ve davetliler eserleri yakından incelediler. Sanatseverler birbirinden özel eserlerin bulunduğu özel sergiyi 30 Nisan’a kadar gezebilecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.