Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Bir de esnafın duba ve sandalyeleri var

Eskişehir’de otopark sıkıntısının had safhada olduğunu söyleyen okurumuz, bunun bir nedeninin de dükkan sahipleri olduğunu söyledi.
Şehir merkezinde pek çok cadde ve sokakta zaten park yasağı olduğunu söyleyen ve park yasağı olmayan cadde ve sokakların da burada bulunan esnaflar tarafından araç parkına yasaklandığını ifade eden okurumuz "Bunun hiçbir yasal tarafı yok" dedi.
Hemen her esnafın, sabah dükkanlarını bile açmadan dubalarla dükkan önlerini araç parkına kapattığından yakınan okurumuz "Hemen her cadde ve sokakta, araç park müsaadesi olmasına rağmen esnaflar buraları araç parkına koydukları dubalarla yasaklıyor. Halbuki buna hakları yok." Dedi.
Bu durumun trafiği düzenleyen kurumlar tarafından da hoş karşılandığını, böyle bir yöntem yasal olmamasına rağmen, dükkânlarının önünü dubalarla kapatan esnafa göz yumulduğunu ifade eden okurumuz "Kardeşim bir kurum çıksın ve bu yasal olmayan duruma el koysun. Esnafın, dükkân önüne keyfi olarak koyduğu dubaların tümünü toplasın. Zaten Eskişehir merkezinde araç park yeri sıkıntısı var. Bir de bu sıkıntıyla bu esnafın yaptığı gayrı yasal işler tuz biber olmasın" dedi.

Okurumuzun konu ile ilgili olarak söylediklerini aynen aktarıyor ve konuyu ilgililerin bilgisine sunuyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi