Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Buna gerek var mı?



Okurumuz, serinletmek amacıyla caddelerin suyla ıslatılmasının artık son derece gereksiz bir durum olduğunu ve bundan vazgeçilmesi gerektiğini söyledi.
Belediyeye ait bir sulama aracının geçtiğimiz günlerde caddeyi suladığını ve bu durumun,  evinden cep telefonu ile fotoğrafını çektiğini söyleyen okurumuz “Yarım sat içinde kuruyacak olan bu sulama işinin gerçekten gerekli olduğunu düşünmüyorum. Hele hele su sıkıntısı çekme tehlikesi yaşadığımız şu günlerde bu durumun büyük bir israf olduğunu düşünüyorum” dedi.
Bu yöntemin yıllar önce yapıldığını ve insanları bir taraftan serinletirken bir taraftan da yolların temizlenmesi için kullanılan bir yöntem olduğunu söyleyen okurumuz “Artık bunun ilkel bir yöntem olduğunu düşünüyorum. Suya ihtiyaç duyabileceğimiz süreç de göz önüne alındığında belediyelerin bu araçlarla yol serinletme ve yıkama işini bırakmasını temenni ediyorum” dedi.
Okurumuzun konu ile ilgili olarak söylediklerini, cep telefonuyla birlikte çekip göndermiş olduğu fotoğrafla birlikte yayınlıyor ve konuyu ilgililerin bilgisine sunuyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi