6-İbrahim ŞAVK (CUMADAN CUMAYA)

6-İbrahim ŞAVK (CUMADAN CUMAYA)

DEVLET MİLLET ELELE

15/16 Temmuz gecesi devletimiz, milletimiz tarihimizde görmediğimiz büyük bir ihanet teşebbüsü ile karşılaştı. Bu ihanet büyük bir darbe girişimiydi. Failleri de PEYGAMBER OCAĞI olarak gördüğümüz değerli ordumuzun yuvalarında yıllardır gizlenen asker elbiseli teröristlerdir. En yakınına silah doğrultan bürütüslerdir.
Gecenin saat 22.00'sinde mahalli terör hadisesi zannedilen faaliyet kısa zaman içinde devleti, milleti esir alma darbe faaliyeti olduğu öğrenildi. Kalkan F-16'ların alçaktan uçarak halkı korkuttuğu ve helikopterlerin belli yerlere ve halkın üzerine bomba yağdırdığı esefle görüldü.
Önceki 1960 ihtilalinde bir Başbakanı'nı ve iki bakanını darbeye kurban veren halkımız ve 1980 yılındaki darbede "bir sağdan bir soldan asılan" gençlerimizin acı ve ızdırabını unutmayan aziz milletimiz, bu defaki darbe teşebbüsünü hazmedemedi.
Değerli Cumhurbaşkanı'mızın halkımıza daveti "SOKAKLARA ÇIKIN, MEYDANLARI DOLDURUN" seslenişi halkımıza destek ve cesaret verdi. Hiç çekinmeden kadın-erkek, çoluk-çocuk, genç-ihtiyar meydanlar aziz milletimizin cesaretle "DARBEYE HAYIR" feryatları kısa zamanda asilerin isyanına, darbeye karşı darbe oldu.
Sayın Cumhurbaşkanı'mızın "İKİNCİ BİR EMRE KADAR DEMOKRASİ NÖBETİNE DEVAM EMRİNİ" aziz milletimiz canla başla kabul etmişlerdir. 15 gün geçmesine rağmen halkımız geceleri meydanları doldurmaya devam ediyor.
FETÖ terör örgütünün arkasında HAÇLI zihniyetinin ve ABD'nin olduğunu görmeyen ve bilmeyen kalmadı. Haçlı zihniyetinin düşmanlığı ezelidir. Dünya durdukça, dedelerinin Osmanlı tokadını yediğini, torunlarını hiç ama hiç unutmayacaklardır. Onların hazmedemediği husus, kalkınan bir Türkiye'nin varlığı, milletinin birliği ve dirliğidir.
Aziz milletimizin birlik, dirlik ve beraberliği devam ettikçe haçlı zihniyeti öfkesinden, kahrından çatlayacaktır.
Devir, fitne devridir. Müslüman Türk Milleti böyle zamanlarda siyasi görüş ayrılığını bertaraf edip, DEVLETİMİZİN, MİLLETİMİZİN DEVAMI için TEK YÜREK OLMALIDIR. Vatandaşlarımız böyle günlerde, aralarındaki dargınlık ve kırgınlığı terk edip milli iradenin devamını istemelidir.
1. Dünya Savaşı'nda küffar ordularına Çanakkale'den geçit vermeyen ecdadın torunları olarak sıkıntılı günlerde atlatmasını bilmeli ve öğrenmeliyiz. Öfke ve tefrikaya kapılıp aleyhimize faaliyet gösteren şuursuzlara meydanları boş bırakmayalım.
Büyük bir sadakatle devletimizin bekası, aziz milletimizin hürriyet ve istiklal'i hepimizin en büyük ideali ve gayreti olmalıdır.
Yüce Rabbimiz, cümlemizin yar ve yardımcısı olsun. (Amin)

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6-İbrahim ŞAVK (CUMADAN CUMAYA) Arşivi