ES-ES YILMADI


Geçtiğimiz haftaki Denizli maçında erken skora gitmek için saldıran Şimşekler Gaziantep deplasmanında maça oldukça temkinli başladı ve ilk 30 dakikalık bölümde daha çok rakibi kontrol etmeye çalıştı.
Daha sonra açılan Kırmızı Şimşekler rakip kaleye yüklenirken zaman zamanda kendi kalesinde tehlikeler gördü.
Maçın ilk yarısında konuşulan tek konu Hakem Bülent Yıldırım'ın rakibin eliyle kestiği topu görmemesiydi. Süper Lig hakemisin ve bu maça veriliyorsan bunuda göreceksin. Eğer ki bu pozisyonu görmezsen neyi görücen...
Bun rağmen Eskişehirsporlu futbolcuların galibiyet isteğini hakem bile YILDIRAMADI...
Deplasmanda etkili futbol sergileyen Kırmızı şimşekler penaltı golü ile maçı koparırken hanesine 3 puan yazdırdı. Ancak Eskişehirspor'da kaleci Boffin dünkü maçın bana göre kahramanıydı. Bir penaltı kurtaran ve net gol fırsatlarına izin vermeyen Boffin'e ençok bizim gibi takım arkadaşları vede teknik kadro duacıdır.
Sonuçta Eskişehirspor çok önemli bir 3 puan alarak devreye moralli girmeyi bildi.
***
Bundan sonrası Eskişehirspor için çok önemli. Bu maçın ardından bazı oyuncuların takımdan ayrılacağı gibi dedikodular kulağımıza gelmeye başladı. Transfer yasağı Eskişehirspor'un önünde duruyor. Eğerki transfer yapılmazsa yönetim mevcut kadroyu kesinlikle korumalı. Biran önce başkan Halil Ünal'ın teknik kadro ile biraraya gelerek ligin ikinci yarısı için neler yapmalı bunu konuşması gerekli. Ama öncelikle olarak aylardır para almayan fuutbolcuların ceplerine yönetim para koyması gerekli. 16 hafta boyunca paraya aldırış etmeyen futbolcuların bundan sonra sorun çıkarmaması için hem kafaları rahatlamalı hemde cepleri.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erkan Midilli Arşivi