Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Göbekler sıkıntılı.

Okurumuz, şehir merkezinden geçen demiryolu yer altına alınınca yeni bir güzergah doğduğunu, bunun trafiği de bir ölçüde rahatlattığını söyledi.


 


Ancak yapılan düzenleme çerçevesinde mecburen bağlar, Sakarya ve Muttalip kavşaklarında birer göbek yapma zorunluluğunun doğduğunu söyleyen okurumuz “Düzenlenen göbekler trafiğin bu göbeklerde kilitlenmesine neden oluyor. Bunun da tek nedeni trafikte sürücülerin ne yapacaklarını tam anlamıyla bilememeleri” dedi.


 


Aslında kural olarak göbekte dönen araca yol verilmesi gerektiğini söyleyen ve bu sayede trafiğin normal akışına kavuşacağını sözlerine ekleyen okurumuz “Bu maalesef böyle olmuyor. Dönen araca yol vermek yerine çeşitli yollardan göbeğe gelen araçlar kafasını soktuğu için dönen araçlar beklemek durumunda kalıyor ve bu da göbekleri trafik anlamında kilitliyor” dedi.


 


Bunun bir şekilde anlatılması ve bu kurala tüm sürücülerin uyması gerektiğini sözlerine ekleyen okurumuzun konuya ilişkin olarak söylediklerini aynen aktarıyor ve konuyu ilgililerin bilgisine sunuyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi