Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Güzel güzel laflar ediliyor ama sonra unutuluyor

önceki günün öğretmenler günü olduğunu söyleyen okurumuz ülkeyi yöneten derin öğretmenlerle ilgili çok güzel laflar söylediğini ifade etti.


Her zaman olduğu gibi sonradan bu sözlerin o güne ait kaldığını ve unutulduğunu ifade eden okurumuz “Ben yaklaşık 16 yıllık öğretmenim. Gerçekten mesleğiniz çok zor ve yıpratıcı. Hele hele şu Pandemi döneminde daha da zorlanır bir hale düştük. Emin olun yaptığımız işi nedeniyle evimize bile vakit ayıramaz hale geldik. Bunun yanı sıra mesleki bir çok sorunumuz var. Bu sorunlar bir türlü hal yoluna konulamıyor. öğretmenler gününde özgü çok süslü laflar söyleniyor ama iş öğretmenlerin yaşadığı sorun ve sıkıntıların çözümüne geldiğinde herkes susuyor. Aslında ülkenin geleceğini kuran öğretmenlerin önündeki tüm sorun ve sıkıntılar çözüme kavuşturulmalı. Ama gelin görün ki kimse bu sorun ve sıkıntıları çözmek için kafa yormuyor.”Dedi


öğretmenlere gereken değerin bir an önce verilmesi gerektiğini sözlerine ekleyen okulumuzun konuya ilişkin olarak bize yazdığı yakınmayı aynen aktarıyor ve konuyu daha iyi illerin bilgisine sunuyoruz.


 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi