HAYALLER. HAYALLER



Eskişehirspor kader maçında galip gelemedi.
Ligde haftalar azaldıkça aldığı sonuçlar ile ligde kalma umutlarını sürdüren Kırmızı Şimşekler dün hayati önem taşıyan maçta Gaziantepspor ile karşılaştı.
İlk yarıda pozisyona giremeyen ve kalesinde gol de gören Kırmızı Şimşekler için ikinci yarı Mersin maçının kopyası olacakmı diye düşünceliydik. Nitekim Nadir'in penaltı golü ile bu hayallerimiz devam etti. Müthiş mücadelenin yaşandığı maçın uzatma dakikaları daha heyecanlıydı. Önce Antep penaltı kaçırdı ardından da Eskişehirspor yüzde birmilyonluk pozisyonu değerlendiremedi.


Kaleci Boffin...
Sezon başı virüs ilan edildi, parasını istedi diye kadro dışı bırakıldı ama dün maçı kurtaran yine Boffin oldu. Boffin'in devleştiği maçta Eskişehirspor bir puan alırken ligde kalma umutlarını az da olsa sürdürdü. Çıkmadık candan umut kesilmez. Son iki maçta bu hayalle mücadele edeceğiz.


Gelelim taraftara...
Yaklaşık bin kilometrelik yola bin kişi ile ancak Eskişehirspor taraftarı gelir. Dün Antep'i Eskişehir'e çeviren, takıma müthiş destek veren ve en önemliside maçtan sonra galip gelmiş gibi oyuncuları tribünlere çağıran büyük taraftara helal olsun diyorum. Zaten buralara kadar onlarla gelmedik mi.
Sonuçta mağlubiyet ile tası tarağı Antep'te bırakacaktık. Bir puanla yine umudumuz var. Bugün Akhisar'ın Kayseri'yi yenmesine dua edeceğiz...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erkan Midilli Arşivi