HEDEFE ULAŞILDI MI?...


Ligde hem maddi, hem de puan anlamında zor günler geçiren Eskişehirspor'a destek kampanyası tüm hızıyla sürüyor.
Önceki akşamda "Eskişehirspor'a moral gecesi'' düzenlendi.
Gecenin ev sahipliğini ise ligin ikinci yarısı ile birlikte takımın hep yanında olan Vali Güngör Azim Tuna yaptı. Sadece gece için Ankara'dan gelen Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın yanı sıra, Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, Anadolu Üniversitesi Rektörü Naci Gündoğan, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, oda başkanları ve diğer davetliler katıldı. Eskişehirspor'un "Omuz omuza" belgeselinin izlenerek başlandığı gecede Nabi Avcı ve diğer katılımcılar, "Eskişehirspor'umu Destekliyorum" kısa mesaj kampanyasına destek olarak, cep telefonundan mesaj gönderdi.
VALİ'NİN KONUŞMASI DİKKAT ÇEKTİ
Gecede Vali Tuna "Eskişehir'de birlik ve beraberlik ruhu oluşturmaya çalışıyoruz. Takımı tamamen dağılmanın eşiğinden son anda kurtardık " demesi Eskişehirspor yönetiminin de devre dışı bırakıldığının göstergesiydi.
HOŞCAN NEDEN KONUŞMADI?
Eskişehirspor için düzenlenen gecede Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mesut Hoşcan'ın söz almaması ve yada aldırılmaması geceye damga vurdu. Aslında başkan Hoşcan çıkıp "Herkesin bildiği gibi zor durumdayız. Daha fazla desteğe ihtiyacımız var vb." sözleri beklerdik. Kim ne derse ben başkan Hoşcan'ın orada konuşmamasını bir Eskişehirspor'lu olarak beklerdim.
NEREDE BELEDİYE BAŞKANLARI
"Eskişehirspor'a moral gecesi''nde nedense Eskişehir Büyükşehir, Tepebaşı ve Odunpazarı Belediye başkanları yoktu. Davetiyemi gitmedi yoksa davet mi edilmediler. Zira Ak Partinin ilçe başkanları bile nerede ise eksiksiz gecedeydi.
NE KADAR TOPLANDI
Gecede asıl mevzu 'Pamuk eller cebe" idi.
O da biz basın mensupları dışarıya çıkarılınca görüşüldü. Duyumlarımız kimi çek kesti, kimisi ise ne kadar vereceğinin rakamını yazıp zarfa koyarak yetkililere teslim etti. Ama şu bir gerçek ki en çok alkışı eski başkan Nebi Hatipoğlu'nun aldığını biliyoruz. Demek ki en iyi parayı da o verdi.
HEDEFE ULAŞILDI MI?,,
En merak edilen ise düzenlenen gece hedefine ulaşıldı mı?..
Bunu konuda da aslında valilik kim ne verdi açıklamalı ve hedefe ulaşılıp ulaşılmadığı da görülmeli. Ama davet edilen iş adamlarının nerede ise yarısından fazlasının geceye iştirak etmediği söylendi.
PEKİ YORUMLAR...
Gecede tek hedef iş adamlarından maddi destek sağlamaktı.
Ama iyi yada kötü yorumlarda ortaya çıktı.
Gerek gece sonunda, gerekse dünkü yorumlar, gecenin genel itibari ile AK Parti toplantılarını andırdığı noktadaydı.
Dahası ise "Eskişehirspor'u siyasiler yönetiyor. Maalesef yönetim beceremedi ve Valilik ve Ak Parti olaya el attı. Eskişehirspor gecesinde Eskişehirspor başkanını konuşmaması yönetiminde bittiğini gösteriyor. Toplanacak para çare olur mu?" gibi bir çok söylemler aldık.
Yorum ise sizin......

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erkan Midilli Arşivi