Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

İşyerleri açılsa da kira yardımı devam etmeli

Okurumuz esnaf olduğunu ve kendisine ait küçük bir iş yeri bulunduğunu söyledi.
Salgın nedeniyle iş yerini kapatmak durumunda kaldığını söyleyen bir mağduriyet yaşadığını dile getiren okurumuz hükümetin sağlamış olduğu kira yardımını aldığını söyledi.
Her ne kadar aldığı kira yardımının kira ücretini tam olarak karşılamadığını belirten okurumuz “ verilen kira yardımı var olan kiramın yarısı kadar. Ama yine de iş yerimin kapalı olması nedeniyle bu paraya ihtiyacım var. Mart ayından itibaren işyerlerinin kademeli olarak açılacağından bahsediliyor. İş yerlerimiz açılsa bile şunu çok iyi biliyorum ki eski müşteriler olmayacak. Eskisi gibi iş yapamayacağız. Dolayısıyla eskisi gibi parada kazanamayacağız.. Belki de işlerin eskiden olduğu gibi bir duruma gelmesi uzun bir süreç alacak. O yüzden ben hükümet tarafından verilen kira yardımlarının biraz daha arttırılmasını ve Pandemi süreci sona erinceye kadar da devam etmesi gerektiğini söylüyorum. Aksi taktirde eski müşteriler ve eski kazançları olmadığı müddetçe biz bu işi daha fazla götüremeyeceğiz.”Dedi.
Okurumuzun hükümet tarafından verilen kira yardımlarının salgın bitinceye kadar devam etmesine ilişkin söylediklerini aynen yayınlıyor konuyu da ilgililerin bilgisine sunuyoruz.


 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi