Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

KANLIKAVAK BERBAT HALDE!


Gazetemizi arayan bir okurumuz, Eskişehir’de Kanlıkavak Parkı’ndaki bazı oturma alanları ve çocuk parkındaki kuş dışkısı ile kötü koku, çevrede yaşayan vatandaşları ve ziyaretçileri rahatsız ettiğini söyledi.
Kanlıkavağın hem kirlilik ve hem de yoğun kötü koku sebebi ile yaklaşık 10 gündür sessizliğe büründüğünü aktaran okurumuz, parkın kuş dışkısından dolayı içler acısı durumda olduğunu ifade etti.
Okurumuz pislikten dolayı çocukların parkı kullanmadığını belirterek, “Gerçekten çok kokuyor. Biz her gün geliyoruz ama buralarda duramıyoruz, oturamıyoruz. Torunumun bile midesi bulanıyor, benim zaten bulanıyor. Yani bu alana pek çok insan geliyor, piknik yapıyor. Yani çocuk parkının üstündeki pislikler falan temizlenmesi lazım. Kuş dışkıları temizlenmiyor herhalde, koku yapıyor. Uzun zamandır temizlenmiyor. Şimdi buraya torunumla güneşlenmeye geldik. Oturmak için buraya gelmemiz lazım ama oturamıyoruz kokudan. Bu alandan kaçıyoruz. Bakın kimse yok, oturmuyor. Çocuk için geliyorum ben bu parka. Oturamadan gidiyorum. Pislikten çocuk parkı kullanılmıyor. Ne yapacaklarsa artık, bunun önlemini almalarını rica ediyorum” dedi.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi