Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Kısıtlamaları uyguluyor mu?

Okurumuz salgın tedbirleri kapsamında gece saat 21:00 ila sabah saat 00:05 arasında sokağa çıkma yasağının uygulanmasına başlandığını söyledi.


Doğal olarak bu saatler arasında sokağa çıkılmaması gerektiğini ifade eden okurumuz” benim evim çevre yoluna bakıyor. Gece saat 21:00’den sonra baktığımda çevre yolu üzerinde sürekli araçların geçtiğini görüyorum. Aynı zamanda şehir merkezine girişlere de bir sürü aracın dolaştığına şahit oluyorum. Kamyon ve yolcu otobüslerini anlıyorum ama özel otomobillerin özellikle sokağa çıkma yasa saatleri içersinde hem çevre yolu hem de şehir merkezinde bu kadar çok olmasına anlam veremiyorum. Eğer sokağa çıkma yasağı varsa Bu yasak kapsamında hiçbir aracın dışarıda olmaması gerekiyor. Belki bu araçların görevli araçlar olduğu söylenebilir. Ama bu kadar çok olması insanın ister istemez kafasını bulandırıyor ve kendi kendime demek ki sokağa çıkma yasağına tam anlamıyla uyulmuyor diye düşünüyorum. Dedi.


Sokağa çıkma yasanın herkesin uyuması halinde etkili olacağını sözlerine ekleyen okurumuzun konu ile ilgili olarak anlattıklarını aynen yayınlıyor ve konuyu ilgilenenlerin bilgisine sunuyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi