Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Bizim ismimiz dahi geçirilemiyor

Yaşanan salgın ve salgın nedeniyle alınan tedbirlerin bir çok küçük esnafı mağdur ettiğini söyleyen okurumuz kendisinin de küçük esnaf olduğunu ifade etti.


üç yıldır internet cafe işlettiğini bu iş için 50’ye yakın bilgisayar satın aldığını söyleyen okurumuz ardından bir iş yeri kiraladığını söyledi.


Daha aldığı bilgisayarların taksitini bile ödeyemedin salgının başladığını söyleyen ve salgının ilk günlerinden itibaren işyerlerinin kapatıldığını ifade eden okurumuz “o günden bu yana doğru dürüst iş yerlerimizi açamaz olduk. İş yerlerimizi açamadığımız için parada kazanamıyoruz. Hâlbuki bu iş yerini açabilmek için oldukça yüklü bir miktar borca girdim. Para kazanamayınca bu borçlarına ödeyemedim. Şu anda kiraladığım iş yerinin kirasını dahi ödeyemez durumdayım. Ancak kamuoyunda mağdur olan kesimler konuşulurken bizim ismimiz dahi geçmiyor. Aslına bakacak olursanız salgın yüzünden en çok mağdur olan kesimlerin başında biz internet kafe işletmecileri geliyor. Ama bugüne kadar gördüğümüz herhangi bir destek olmadığı gibi ismimiz dahi konuşulmuyor.”Dedi.


Okulumuz internet kafelere destek olunması gerektiğini zira salgının başından beri işyerlerinin kapalı olduğunu söyleyerek devletin bu konuda bir adım atmasını istedi.


Okulumuzun bize ilettiği isteğini aynen yayınlıyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi