KRİTİK 3 PUAN...



Ligin alt sıralarını ilgilendiren takımların kazandığı haftada Eskişehirspor'un alacağı 1 puan bile işini mucizelere bırakacağı bir maçtı dünkü Antalyaspor maçı. Ancak maç öncesinde çok hırslı bir Eskişehirspor gördüm. Futbolcular 3 puana öyle kenetlenmiş ki anlatamam...
Bunun yanında Antalyaspor'un golü bile Eskişehirspor'un bu hırsı ve isteğini durduramadı. İkinci yarıda mükemmel başlangıç yapıp arka arkaya 3 gol bulan Eskişehirspor'lu oyuncuları ne kadar kutlasak azdır.
Helal olsun siyah kırmızı forma giyen futbolcuların dünkü mücadelesine. Tabiki yerinde hamleler yapan baş mimar Samet Aybaba'yı da unutmayalım.

Eskişehirspor kritik haftada Antalyaspor gibi geçtiğimiz haftanın yıldızı olan bir rakibi mağlup etti. Ancak sahadaki futbolcular kadar tribündeki taraftarlarda tek kelime ile muhteşemdi. Bir taraftar takımını ancak bu kadar ateşler. Eskişehirspor'un büyük taraftarını da kutluyorum. Sonuç ise Eskişehirspor çok ama çok önemli bir galibiyet alarak direnişine devam etti. Bu birliktelik bozulmadığı sürece Eskişehirspor da mücadelesini kesinlikle bırakmayacaktır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erkan Midilli Arşivi