Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Marketlere sayı ile müşteri alınsın.


Salgının başladığı ilk aylarda çeşitli işyerlerinin sayı ile müşteri alma uygulaması yaptığını belirten okurumuz süreç içersinde bu uygulamadan nedense vazgeçildiğini söyledi.


özellikle yoğun müşterisi olan işyerlerinin metre kareye göre belirli sayıda müşteri içeri aldığını kapıda bulunan görevlinin müşteri sayısına göre içeriye müşteri yolladığını söyleyen okurumuz” Bu aslında bana göre güzel bir uygulamaydı. İçeride bulunan müşteri sayısına göre dışarıdan müşteriler alınıyor böylece içeride sürekli aynı sayıda müşteri oluyordu. Bu uygulama sayesinde virüs bulaş tehlikesi de olabildiğince aşağı çekiliyordu. Ancak nedense süreç içersinde bu uygulamadan vazgeçildi. İşyerlerinde istediği kadar müşteri girmeye başladı. Bu sayede virüs yayılımı da tehlikeye girmiş oldu.”Dedi.


Bu uygulamanın özellikleri resmi daireler ile banka şubeleri ve müşterisi bol olan işyerlerinde yeniden uygulanması gerektiğini sözlerine ekleyen okurumuz işyerlerinin kapısında bekleyecek bir görevlinin içeriye belirli sayıda müşteri almasının zorunlu hale getirilmesini istedi.


Okulumuzun konuya ilişkin olarak söylediklerini köşemize aynen alıyor ve konuyu ilgililerin bilgisine sunuyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi