Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Niçin çeşitli kolaylıklar sağlanmıyor?

Okurumuz salgın nedeniyle insanların resmen eve kapandığını böylece evdeki çeşitli harcamalarında ister istemez arttığını söyledi.


örneğin salgın döneminde insanların sürekli evde olması nedeniyle başta elektrik doğalgaz ve su olmak üzere çeşitli harcamaların arttığını ifade eden okurumuz bu harcamaların miktarının da ister istemez aile bütçesine yük oluşturduğunu ifade etti.


Devletin özellikle bu olağanüstü günlerden geçtiğimiz şu günlerde aile bütçelerini rahatlatan kararlar alması gerektiğini ifade eden okurumuz” özellikle doğal gaz ve elektrikli su faturalarını bir takım vergiler mevcut. Bu vergileri topladığınız da kullandığınız elektrik doğalgaz ve su hücresinden daha fazla bir ücret ortaya çıkıyor. Şu olağanüstü günlerde devlet en azından doğal gaz elektrik ve su faturalarındaki bu giderleri silebilir. Böylece ailelerin giderleri de önemli ölçüde aşağı çekilmiş olur. Zaten gelirin olmadığı bir süreçte giderlerin sürekli yüksek olmasının aileleri büyük bir çıkmaza sürüklediğini sözlerine ekleyen okurumuzun vergi indirimine ilişkin anlattıklarını aynen köşemize alıyor ve konuyu ilgililerin bilgisine sunuyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi